25/1: om torsdagsdag och packkaos del 2.

Dagsens tips: Uti bôgda!
26/1: om snipphumor.

Skönt med en långdag på jobbet (10-20:30) så hjärnan kan få slappnas från solkräm och strandklänningar! Ny sorts packkaos uppstod dock när jag hemkommen på kvällen efter slogs av det faktum att vi imorgon åker på inköp till Stockholm – med övernattning. Nåväl. Får la gå i samma kläder och smink i två dar, värre kunde det la va? 😜

Dagsens tips: Uti bôgda!
26/1: om snipphumor.
6 comments Lägg till din
 1. Som att du skulle göra det!

  Jag gjorde det måndag tisdag. Rena underkläder och neseccär var min minimala packning!

  1. Haha! Herregud tycker du jag är snobbig 😇 asså, du har la sett mig osminkad fler gånger än jag varit sminkad och håret är oftare spretigt än tvättat och… myskläder är min grej! Men just när det är jobb då vill jag vara fräsch. Dvs. Tvättsaker, smink och underkläder packade! Och ett litet ombyte för att underminera olyckor 🙂

    1. Haha! Stylad i klädväg möjligen, för jag tycker om fina kläder när jag inte måste ha jobboutfit eller går hemma i mysbrallor, men sminkstylad är jag knappast!? Om du inte menar fuskfärg på fransar och ögonbryn? Fast jo, när jag ska vistas bland folk brukar jag iofs numera ha lite färgad underlagskräm också för att slippa sticka ut med mitt rödflammiga yttre 🙂 men att kalla mig ”superstylad” blir liksom ett hån mot dom som faktiskt piffar och lägger mer än fem minuter framför spegeln varje morgon – tandborstning inräknad 😀

     ps. jag minns minsann vem som inte rörde sminkväskan i Danmark… det var jag!

      1. Nja. Nu har jag ju gjort misstaget att köpa en flytande eyeliner… bara den tar ju fem minuter per öga 😮 Men den har jag nog snart tröttnat på! Eller fått fason på hur jag ska hantera…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *