29/1: om italienskt och svenskt i Helsingborg.

27/1: om Stockholmsdag och -kväll, och -dag igen.
30/1: om avbarrning.

Lååång dag som inköpsassistent idag. Hjärnan är slutkörd och kroppen matt. Det är mycket i rullning och jag känner att det börjar packa fullt i rören. Energidepåerna skvalpar i botten, det är mer helium än luft i ballongerna och det krävs inte mycket nu för att vi ska flyga i taket.

Det känns ändå otroligt ovärt att klaga över mina/våra futtiga problem och stresskänslor när en fin vän precis fått ett jobbigt besked. Extra jobbigt är beskedet eftersom det är omringat av oro och ofullständiga svar och svajiga diagnoser från läkare och vårdpersonal. Jag skickar styrka och kärlek till våra vänner! Önskar så jag kunnat hjälpa mer än att bara lyssna


Bilder från dagen blir enbart från Patrik/Sabbia och hans görfina showroom i sitt gamla brygghus. Här köpte vi mjukt stickat av Gran Sasso, grymma blazrar av Tagliatore och chinos från Berwich. Italian made och Italian design hela vägen! En verkligt trevlig förmiddag, och verkligt fina plagg till butiken!

Sabbia Showroom, riktigt snyggt på alla vis! – 29jan18

Gran Sasso, färgkarta – 29jan18

Tagliatore, knapparna gör våra blazrar till våra! – 29jan18

Bellissima collezione di Tagliatore – 29jan18

Efter inköp och vinlunch (bara vin, ingen lunch) körde vi (inte jag, Mattias körde) till Hansen & Jacob och här fyllde vi på med jeans och brallor kompletterade av lite skjortor, tröjor och en jacka. Här fick vi också mat, gudomligt gott japanskt där jag tyvärr inte minns rätten, och en diskussion om storlekar. Maken och jag är inte ense om vilken storlek jag har nämligen :/ utan att jag egentligen förstår varför så blir jag inte lika ledsen över att få för små kläder som jag blir över att inte anses kunna veta själv vilken storlek jag drar. Nu var detta en icke-diskussion i sammanhanget eftersom kläder till mig ligger långt ner på prio-listan när vi köper in till Lolles, men ämnet kom upp som hastigast precis när vi skulle åka därifrån och jag reagerade omedvetet starkt.

Avslutningsvis körde vi om rare Gustav på Stenströms som var lika strålande glad som alltid! Lite tröjor och sannolikt ett läggbord till nya butikslokalen blev resultatet av besöket. Slutfinish på Stenströmsordern läggs av Mattias, Anna och Sofie när döttrarna och jag är på Lanta.

Sen körde vi hem och hämtade barnen hos sin farmor och farfar i Trönninge. Två underbara och glada så kiddisar hoppade in i bilen till oss, den största med en bunke pannkakor att ha med som picknick till morgondagens skridskoutflykt till Sjöaremossen! Tack fina farföräldrarna för hjälp! Och TACK för picknickmat till imorrn ♥

27/1: om Stockholmsdag och -kväll, och -dag igen.
30/1: om avbarrning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *