31/1: om avbarrade!

30/1: om avbarrning.
1/2: om struliga nummerflyttar och bedrövlig biljettköpsinformation.

Joråsåatteh! Mö hår blev kvar hos frisörerna och två glada tjejer med liknande frisyrer skuttade ut på en snålblåsande Torggata!

Vi har båda väldigt kort på sidorna och lite mer längd upptill. Jag fick en fin fläta (och inspiration till strandfrisyr) och EmmaLi fick lite spray och vax i sin kalufs.

nyklippta Ullisar å EmmaLi! – 31jan18

Milla var inte imponerad: ”VA!? Har du VAX i håret? Fy va äckligt!!”. Jag fattade inte först men syrran förklarade lugnt: ”äh det är ju inte öronvax heller!”. Tur att kidsen indirekt förklarar sig 😀


Jag skulle ha gått på ett yinyogapass direkt efteråt – hade t o m bytt om så jag skulle vara färdig redan hemifrån, men… det drog ut på tiden och jag hann faktiskt inte. Så kan det gå ibland och det var synd men kändes ändå okej. Fick sällskap av familjen hem istället och vi fick en liten gnutta mys och en äggsmörgås till kvällsmat!

30/1: om avbarrning.
1/2: om struliga nummerflyttar och bedrövlig biljettköpsinformation.
9 comments Lägg till din
      1. Närå inte fel alls! Emmi är SUPERFIN och jag fin! Men nog har vi liknande klippta frisyrer, bara att min var lite mer stylad (jag hade ju gårdagens frisörfrisyr att luta mig mot!). EmmaLi hade ju haft gympa i skolan och tvättat håret 🙂

    1. Tack! Ja den gav mersmak! Jag hade ofta fläta förr, när jag hade långt hår, och frisören snodde ihop en fläta väldigt fint och snabbt. Kanske nåt jag måste öva på som strandfrippa?

        1. Ska du vara min frisör menar du 🙂 Jag har ju Millan också som kan pyssla mig, jag tänkte mer att jag måste öva för att kunna själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *