5/1: om trettondagsafton.

4/1: om reastart!
6/1: om inbjudningar som triggar?

Reastart för butiker utanför kedjorna drar traditionellt igång trettondagsafton så full fart på Lolles idag hoppas jag! Många riktigt fina varor finns att fynda – däribland en del av mina inköp :p – så har du plats i garderoben för snygga och hållbara herrplagg vet du vart du ska styra kosan.

En i familjen har feber så dagen igår spenderades i soffan för tioåringen och mig. Med ett avbrott för en flåsande joggrunda i Påskbergsskogen där det blev smärtsamt uppenbart att tekniken är långt mycket bättre än konditionen. Benen gick av sig själv (fast med korta sega steg) och när jag försökte använda den teknik jag lärt mig för att öka hastigheten skrek lungorna hjääälp!

Att överkroppen lufsade in i en energisparande axelpendlande gjorde ingenting, men såfort jag försökte lyfta fötterna bakåt för att få rotationen i knät med mig sa bristen på kondition ifrån. Nåväl. Ett varv i slingan med skutt över pölar och två korta fotostopp får ses som godkänt. Bara att snöra på sig skorna känns ju som halva vinsten :p lillasyster hängde med sin kompis L på ett temporärt hoppborgsparadis så även hon fick sin dos välbehövlig motion igår! Å jisses så blött det var i Påskbergsskogen… vissa pölar var så stora att de inte ens gick att ta sig runt. Fick på ett ställe lämna slingan och springa ut på asfalterade cykelvägen för att slippa jumpa.

Det var ett fint smakprov på min totala avsaknad av kondition. Blir till att ligga i om jag ska orka springa i sand om en månad 🙂

4/1: om reastart!
6/1: om inbjudningar som triggar?
2 comments Lägg till din
  1. Sicka vattenpölar! Själv fick jag plumsa i snödrivor när jag igår fick för mig att att ta årets första pass i isande vindar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *