Dagsens tips: Uti bôgda!

23/1: om en finne i örat och packkaos del 1.
25/1: om torsdagsdag och packkaos del 2.

Humor är verkligen subjektiv och mitt subjekt lutar åt det harmlösa hållet. Visserligen älskar jag samhällssatir (Monty Python, Hasse & Tage, Helt apropå, Lorry, SNL, Grotesco osv) som väl stundtals kan ses som taskigt, men det är vänliga elakheter – eller åtminstone sparkar de åt ”rätt” håll 😜 Det roliga i elakheter, slap stick och slå-sig-skämt (t ex Papphammar eller Jackass), har jag däremot väldigt svårt att förstå. Jag skrattar åt snälla saker och ordvitsar, har en torr ”intellektuell” humor (typ Povel Ramel och Henrik Dorsin) och älskar töntigt studentikost.

I harmlösfacket passar också t ex Klungan/Mammas nya kille som jag gillar massor, men också rena buskisfjanterier som Stefan & Krister och… min senaste upptäckt Uti bôgda! Så ljuvligt fånigt! Och roligt!

Finns flera säsonger på SVT play. Fluffa skämskudden och njut!


ps. mer humor blir det om några dagar när jag listar mina favoritkomiker med snippa!

23/1: om en finne i örat och packkaos del 1.
25/1: om torsdagsdag och packkaos del 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *