10feb: om feber och yoga.

9feb: om 32 grader i februari.
12feb: om en välkommen dag i tysthet.

Förvisso vaknade jag med halsont och feber men asså, sämre kombo än stekhett/ovig/muskelsvaghet/skittrött och feber måste ju finnas tänkte hon å körde ändå! Lite ogynnsamt var nog just det där med febern för jag var klenare än ever. Fast så var klassen 90 minuter istället för de 60 jag vant mig vid också så efter femtiofem minuter var jag helt färdig…!! Höll på att tappa både förstånd och ork några gånger och svimkänslan nosade mig i nacken. Nåväl. Jag överlevde, och promenaden hem var bättre än dom jag brukar traska post yoga i vanliga fall 🐚

Är trött och ganska nedstämd nu så det blir mest bilder idag. Kidsen världens bästa iaf som var hemma själva i mer än två timmar medan jag var iväg ❤️

Från beachen sträcker sig en liten väg inåt, en bit in på den ligger Oasis Yoga – 10feb18
Halvt svimmig efter klassen men den mjuka solen i ögonen piggade upp! 10feb18
Kallar den: ”En trött selfie mot solnedgång över Klong Dao” – 10feb18


Väl hemma möttes jag av två varma kramar och vi gick direkt till restaurangen på hotellet (duscha fick vi göra sen). Där satt vi på varsin grönvit plaststol i sanden och såg solen kvickt försvinna ner i havet. Tjejerna sprayade myggspray själva och sen åt vi och sen var det mörkt!

Myggspray mot sandloppor och flygfän… nackdelen med det här stället är alla jefla bett – 10feb18


Nu ska vi sova alla tre! Eller… två snusar nog redan låter det som 😌

Krams å gonatt!

9feb: om 32 grader i februari.
12feb: om en välkommen dag i tysthet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *