13feb: om uppåt framåt.

12feb: om en välkommen dag i tysthet.
14feb: om alla ❤s dag!

🤧🌊 Jag är på bättringsvägen! Skugga, vätska, halsont, kräkhosta och sen igår också tadaa nys och snor är min lugna vardag numera. Det är lyckosamt att barnen är i skolan på dagarna så jag kunnat vila i tysthet. Därför har jag nu rösten tillbaka (låter bara lite ocharmigt bakis) och febern är borta – tror jag.

När tjejerna hämtats hem tvingade jag dom kyla ner sig i hav, dusch och pool…

Cirkuslek – 13feb18

Det är verkligen bara ett ögonblink mellan ”JAG VILL INTE!!” till ”jag vill inte komma upp!!” 🙂

Lyckliga barn i poolen på Noble House! – 13feb18


Det blev en ganska tidig kvällsmat. Vi gick upp mot lilla vägen och ett ställe som hette Country House. EmmaLi å jag delade en fisk och Milla åt en stor smula på sin Massaman med kyckling. På vägen dit svingades det med pojor, på varann och på en lampa i hotellträdgården som lyckligtvis gick att laga och sen lite på mig. Dom behöver öva en del på dom där :p

Varsin poja på väg mot kvällsmat. Vår bunga är den till höger med en vit handduk utanför sig (#202) – 13feb18
12feb: om en välkommen dag i tysthet.
14feb: om alla ❤s dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *