14feb: om alla ❤s dag!

13feb: om uppåt framåt.
15feb: om lite vardagsmorgon hos oss.

Basiluskerna är nu under kontroll och hade det inte varit så jäkla varmt och jag varit så bränd på magen och axlarna och några andra ställen så hade det varit perfekt nu! Imorgon är det storsamling på skolan kl 8:30 och jag har förstått det som typ obligatorisk närvaro… ska ta ett snack med kidsen och se om de tillåter mig slippa. Hade önskat yoga för mig istället men vågar nog inte hoppas på det, beroende på hur min kropp mår och hur mina solbrända delar ser ut imorron 🙂

Gissa hur överraskade och glada vi blev över att hitta en otroligt fin blombukett på sängen när vi kom hem från skolan! Tjejerna undrade om jag hade en hemlig beundrare (”alla vet ju att du är här med oss ensam, mamma!”) men jag var stensäker på att dom kom från min Mallias! Dels för att han är den enda som skickar blommor till mig och dels för att jag alldeles säkert inte har några beundrare, varken hemliga eller ohemliga! Fast… när jag hade dragit av lite papper och så fick jag stora skälvan…! Tänk om de lagt blommorna fel? Det är ett par på hotellet som gifter sig idag… tänk om buketten var till dom!!? Så jag knycklade tillbaka papper och rosett på kvasten och ringde husbandet som glatt bekräftade sig själv som avsändare. ”Det är till er alla tre!” förklarade han och jag andades ut :p

Blommor från pappan/husbandet hemifrån Sverige! – 14feb18

Efter att vi pratat lite och höll på att förgås av värme och svett sprang vi genom den überheta sanden ner till havet. Det har varit blåsigt idag så trots att det inte var mycket vågor blev det ändå krusigt och lite suddigt från botten. Jag försökte fånga hjärtan på bild men asså, det gick typ knappt alls! Råkade välja filmläge på gopro:n som har en bedrövligt liten skärm att kolla på i motljus så fotot under rubriken är en screen shot från en av filmerna! Stillbilder fick jag däremot på barn utan formade hjärtan och på en av utflyktsbåtarna som stannade precis vid oss:

Plask och lek för att undvika manettrådarna som bräns – 14feb18
”Sparka mot mig!” bad jag Millor. Vi har olik definition av hur det skulle göras 😂 14feb18
Utflyktsbåtarna backar till morgon och eftermiddag. Det stinker bensin om dom men annars stör de inte nämnvärt och manövrerar bra bland alla badande – 14feb18

Som avslutning skuttade kidsen i poolen som vanligt och jag satte mig på kanten med min bok som vanligt 🌴

Lugnt, skuggigt och skönt vid poolen på eftermiddagen – 14feb18

Nu blir det kvällsmat. Tusan, dagarna bara rinner iväg! En vecka idag och vart har den tagit vägen!? Men om fyra dagar är Mattias här, i söndags kom familjen Sjögräs från Kalmar och imorn (idag?) flyger familjen Singblom hit så jag är inte direkt ensam. Men den dumma infektionen snodde en arbetsvecka från mig och det tjurar jag över. Ett tag. Imorn har jag nog tjurat klart 😁

13feb: om uppåt framåt.
15feb: om lite vardagsmorgon hos oss.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *