15feb: om lite vardagsmorgon hos oss.

14feb: om alla ❤s dag!
16feb: om gott nytt kinesiskt år 🎉🐕!

Min väckarklocka ringer kvart i sju varje morgon fast då har jag redan stängt av mobilen tre gånger. Ja, jag måste nog byta ringsignal som Milla säger, för det är stört omöjligt att höra skillnad på iPhones ”fågelkvitter” och fåglarnas dito utanför bungalowen. Det är verkligen helt sjukt likt! Du med Apple-lur: testa kvittersignalen så förstår du varför jag tar fel plus vad för ljuvligt vi/jag vaknar till varje morgon!

Rutinen har efter inledande måndags prova-på-annat-vis blivit att vi klenar solkräm innan frukost men väntar med myggspray till efter. Vi äter frukosten ihop (barnen får ett eller ett halv glas vätskeersättning, EmmaLi sin antihistamin-tablett och jag knaprar blandad kompott av halspiller, omeprazol samt paracetamol/diklofenak eller iboprufen) vilket är ganska lugnt och mysigt. Sen är klockan alltid för mycket och vi stressar med missad packning; det är jämt nån av tjejerna som har gympa eller thaitema/utflykt och jag är sämst på att hålla ordning på vem och vad så det är tur att töserna vet själva! Flip flop iväg hastar vi längs stranden mot skolan och ja, vi är alltid av nån märklig anledning i god tid dit 😁

Skolväg á la thaimout 2018 – 15feb

Stranden är långt ifrån öde trots att klockan är tjugo över åtta. T ex samlar utflyktsbåtarna upp alla sina gäster och speedboatsen radar upp sig i högvattenbrynet.

Morgonavgång för utflyktsbåtarna mot snorkling etc – 15feb18

Idag var det som jag skrev om igår storsamling på Sanuk med föräldrar och barn blandat. Till min lycka var det en poängpromenad (dock en av de svettigaste ever!) och Hedbergsarna fick ihop med Sjögräs skickligt alla rätt trots rejält kluriga frågor men vi gjorde förmodligen den sämsta idrottsgrens-imitationen på slutet som någon någonsin sett eftersom vi satt i bredd istället för på rad 😂 Sista ”frågan” var alltså att vi fick läsa en sport på ett papper som vi skulle göra framför kameran. Vi fick ”bob” och mina stackars kids visste inte ens vad det var!

Varmt varmt idag men lyckligtvis molnskuggigt och pju så skönt! Jag är redan hungrig (klockan är halv tolv) så idag måste jag äta lunch förstår jag.

Tjenixen!

14feb: om alla ❤s dag!
16feb: om gott nytt kinesiskt år 🎉🐕!
2 comments Lägg till din
  1. Bra att det går bra!
    Hur går det i skolan, när ni inte tävlar eller åker bob? Fick fröknarna blanka röda äpplen första dagen? 😘

    1. Ajdå, vi glömde blanka äpplen! Lyckligtvis går det bra ändå i relationen med pedagogerna och tjejerna jobbar på bra i klasserna. EmmaLi ligger långt efter i matten säger hon, men långt fram i SO bl a, så jag är helt säker på att hon kommer att komma ikapp på alla fronter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *