17feb: om mer sjukstuga.

16feb: om gott nytt kinesiskt Ă„r 🎉🐕!
18feb: om Àntligen yogamorgon!

Till min oförtjusning börjar jag bli tjenis med ”mitt” apotek pĂ„ Klong Dao 🙁 min hosta ger inte med sig och nattetid Ă€r den skitjobbig. Medusinen jag blev rekommenderad sist, en Robitussin med dextrometorfan, kĂ€ndes för lĂ€skig (förbuden i Sverige och kan ge hallucinationer) men nu fick jag en annan. ”No drogs?” frĂ„gade jag. ”No drugs!” försĂ€krade hon.

NĂ„n slags hostmedicin, snurr-fri enligt apoteket! – 17feb18


Vad vĂ€rre Ă€n min hosta Ă€r; Millan har superont i öronen. Har iprenat – och inatt paracetamol för dom hittade jag först – och pĂ„ apoteket köpte jag nĂ„t som ska droppas i öronen. 3 droppar 4 gĂ„nger om dagen. Antibiotika sa hon. Och smĂ€rtstillande (vilket jag tolkar som lokalbedövande?).


Örondroppar till Millor – 17feb18

Köpte en silikonsug ocksÄ som jag inte fattar hur jag ska anvÀnda, kanske för att suga ut vattnet? Jag trodde dom anvÀndes för vaxpropp men det kan ju finnas fler anvÀndningsomrÄden?

Har bokat ett möte i appen Kry för att fÄ prata med en svensk lÀkare. Tidsskillnaden gjorde att vi fick tid först kl 14:15 men det Àr okej.

Usslig, ont i öronen och ganska liten dĂ„ ❀ – 17feb18

HĂ„ll tummarna för att den hĂ€r lilla nosen slipper ha ont fort. Det Ă€r tusen gĂ„nger enklare att vara sjuk sjĂ€lv Ă€n att se sina smĂ„ barn ha ont 🙁


Idag lÀmnar Mallias Sverige via Kastrup. 13:50 lyfter planet och imorn vid lunch (lokal tid) Àr han hÀr!!

16feb: om gott nytt kinesiskt Ă„r 🎉🐕!
18feb: om Àntligen yogamorgon!
4 comments LĂ€gg till din
    1. Ingen aning! Har ju inte varit hos lĂ€karen, bara pratat med tvĂ„ (en svensk och en thailĂ€ndsk) pĂ„ telefon, och kör attack frĂ„n tvĂ„ hĂ„ll: jag behandlar som om det vore bĂ„da 🙂 och vanlig smĂ€rtstillande ocksĂ„ sĂ„klart. Verkar funka för inatt har hon sovit!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *