19feb: om lycklig reunion, strömlös ö samt färdigsjälvmedicinerat.

18feb: om äntligen yogamorgon!
20feb: om hejdå Lanta, och hej Bulon Le!

Så underbart att vara hela familjen igen! Lite kaosig välkomstkommitté när jag råkade ta den öroninfekterade på ena örat vilket resulterade i högljudd och tårfylld protest men när alla (läs: den öroninfekterade) lugnat sig kunde vi samla ihop oss så kändes det så bra!

Alle zusammen! – 18feb18


Hela Lanta planerat strömlöst idag. Självklart lite meckligt att inte ha el under dan men vi klarar det rätt bra utan kyl och ac. På Bulone som vi åker till imorn kommer vi som vanligt inte ha tillgång till elektricitet halva dygnet och det är helt okej. Där har vi nämligen rinnande färskvatten dygnet runt. Det har vi INTE här. Dvs. Ingen toa och inget att duscha i efter bad. Å det är lite bökigt. Faktiskt.

Många badade i poolen idag på vår resort. Vi vågade inte chansa (det stank klor (jag antar att rengöringssystemen inte är batteridrivna?) så det blev långa havsbad flr oss. På så vis löstes två problem på samma gång 🙂


Kapitlet sjukdom då. Millas öron har inte blivit bättre och när hon idag var het som en kamin och klagade på ont i halsen (mobilens ficklampa visade rejält rött och svullet svalj) återstod inte mycket annat än att ringa dr Salarin. Vi kom därifrån med en hel hög piller och nya, starkare droppar. Och badförbud i sju dagar 😳 hejdå snorklingsutflykter.

Millas medusin 🙁 19feb
Millor med sin medusin – 19feb18

Den där elbristen visade sig sätta krokben för oss på fler vis än vattenbrist. Kortterminalen… den funkade ju inte 🙁 vi måste såldes åka tillbaka ikväll och betala det som saknas. Lyckligtvis får vi låna Kjennys moppe så vi slipper åka tuktuk iaf!

Nu spöregnar det och vi vill absolut inte bli blöta eftersom grejerna inte hinner torka tills imorn. Håller med åttaåringen som i eftermiddags mellan tårarna och sammanbitna tänder med emfas morrade: ”Fan också.

18feb: om äntligen yogamorgon!
20feb: om hejdå Lanta, och hej Bulon Le!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *