2/2: om att försöka åka tåg till Kastrup.

1/2: om struliga nummerflyttar och bedrövlig biljettköpsinformation.
3/2: om avfrostning och packkaos del 3.

Jag har sagt att om jag ska åka en ohemult kass Öresundsmask, med komfort i sämre stil än SLs tunnelbanetåg, så ska jag åtminstone göra det så lugnt och ”bekvämt” som möjligt. Trots mångas försök att styra mig bort från förstaklass så är jag säker på min sak: Det är gult streck på vagnen eller inget tåg alls. Har i några dagar försökt få fram en prisuppgift på vad en sådan äventyrsresa för en vuxen och två barn skulle kosta. Det verkar klurigare än att lösa ett komplicerat iq-test.

Nu har vänskapskretsen tagit sig an uppdraget och jag fick idag förutom kommentarer på gårdagens nosning också sms från flera håll med förslag på lösningar! Och imorrn kommer jag sannolikt få veta vad det kostar och om det 1) går att åka på duobiljett, och 2) om det går att få reskasserabatt. TACK Jenny för att du hjälper mig kryssa av bland mina todo! <3 Skillnaden mellan första och andra klass torde vara några få hundralappar, så långt har jag kommit. Hos SJ borde det vara dyrast (eftersom de själva inte transporterar sträckan) men de priser jag fått fram är mer eller mindre lika samma? Helt ofattbart att det ska vara såhär meckligt :/ I denna uppkopplade era känns det som att gå 19 år tillbaka i tiden att tvingas besöka en fysisk butik... för att få fram ett pris på en tågresa!!? Idag stämplade jag förresten ut från NoN för drygt sex veckors f-ledigt och semester. Många hårt ihopsparade och snålt sparade slantar placeras i en thaimout på Koh Lanta! 4 veckors skola för kidsen och turkost hav varenda dag. Jag är lyckligt förunnad att ha möjlighet till detta!!

1/2: om struliga nummerflyttar och bedrövlig biljettköpsinformation.
3/2: om avfrostning och packkaos del 3.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *