21feb: om en dag på stranden!

20feb: om hejdå Lanta, och hej Bulon Le!
22feb: om golden hour AM!

Vaknade tjugo minuter innan väckarklockan började kvittra och gick ut på stranden för att möta solen. Som västkustbo, med cirkus en miljard solnedgångar i havet på min näthinna, är det här med soluppgång väldigt exotiskt. När det orange klotet långsamt reser sig bakom en ö långt bort i öster fylls jag av en särdeles lycka och ett lugn jag sedan bär med mig typ till efter frukost – när dagsens första familjekaos brister ut 😁

Hela dagen spenderades på stranden. Under ett träd. Eller rättare sagt. Vi är antingen i poolhavet eller under trädet tills kl är lite efter två för då smälter vi bort så vi sätter oss i skuggan på bungalowverandan istället. Och jag tar en eftermiddagslur i stugan som är varm medan dom andra handlar myggspray i den lilla affären i backen bortanför skolan.

Så. En onsdag kan se ut så här för #hedbergpåväg på Koh Bulon Le:

EmmaLi på gångvägen utanför B-bungalowsen. Vi bor i år i B2. – 21feb18
Det blir väldigt lite strand vid högvatten men då är vi ändå i poolhavet nästan hela tiden så det spelar ingen roll! 21feb18
Under det här trädet, som tidigare år stått rakt, spenderade vi förmiddag och dag fram till tidig eftermiddag – 21feb18
Millan har badförbud 😣 vi har specificerat till ”får apsilut inte doppa öronen” och det klarar hon bra! 21feb18
”Bättre än pool!” kvittrar barnet ❤️🌊 21feb18
EmmaLi slog sönder sin tå imorse på väg till frukosten, måste kolla så plåstret sitter kvar! 21feb18
Med tigerfiskar som sällskap 🐠 21feb18


Ikväll drack vi maithai (eller vad det heter) på happy hour innan kvällsmat och sen skuttade barnen till rummet (för att titta på film; vi har TV, dvd och kylskåp på rummet! – som iofs bara funkar mellan 18 och 10, men iallafall!) medan Mattias å jag sällskapade med ett svenskt par över en öl och ett glas gott vin (faktiskt).

Justdetja. Vi såg en näshornsfågel igår! Nu fattas bara varaner och flygande hundar sen är djungelkänslan komplett 😁

20feb: om hejdå Lanta, och hej Bulon Le!
22feb: om golden hour AM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *