24feb: om spöregn och solo sunrise yoga.

23feb: om tvättid, djungel och myggliv.
25feb: om sista andetagen av vårt enkla Bulon Le.

Igår kom det utlovade regnet. Enligt prognos skulle det ha kommit redan i onsdags, sen i torsdags, så några timmars urladdning igår eftermiddag (med 28 grader i hundrafemtio procents luftfuktighet) var helt okej. Och att ovädret faktiskt var på väg den här gången var ingen överraskning 😁

Regn o rusk i öster! – 23feb18

Luften går nu att andas och i natt sov vi helt utan fläktar!


Igår em, innan regnet, var jag på massage. En av de absolut sämsta var varit på och idag känns min vänstra arm helt kaiko. Fast eftersom han avslutade med att åtminstone knåda till min nacke och rygg sittande så fick han loss knutarna i bröstryggen.

Imorse ställde jag klockan som vanligt. Nån soluppgång fick vi inte se pga moln men en slags samling solhälsningar försökte jag mig på i sanden. Yogamattan aka plastbastet får betyg fyra fiskmåsar (där skalan är fem = sämst) för undflyende support, men jag fick upp puls och lite rörlighet trots motvilligt underlag!

Orkade inte trycka på svanken eftersom mattan gled iväg under mig 😜 – 24feb18

Bidde alltså inte min mest avslappnade stund, men äh, en kan inte vinna jämt! Å vad i jisse namn gör jag med foten här nedanför 😂

Bästa publiken ❤️ – 24feb18

Sen tröttnade Mallias (av förklarliga skäl) och gick en sväng bortåt mot Bulone Resort. På vägen tillbaka tog han fram mobilen igen. Ser du en liten liten prick som är Ullisar i fotot under rubriken? Här är hon i lite större format.

Yoga på White Sand Beach – 24feb18

Nu äter vi strax frukost. Det blåser idag och havet guppar betydligt mer än tidigare dagar. Bådar inte gott inför resan norrut mot Lanta imorn :/


Idag tänkte vi promenera till Mango Bay. Klipp-promenad i flip flop blir en skojsigt äventyr! Å en djungelpromenad tillbaka.

23feb: om tvättid, djungel och myggliv.
25feb: om sista andetagen av vårt enkla Bulon Le.
2 comments Lägg till din
  1. Nä, kombinationen om väderprognosen vi hört och hur gröna vi sett delar av er familj vid färjetur gör mig lite orolig för er!

    Vi hoppas prognosen är fel!

    1. Gullig du är vännen som tänker på oss! Fördelen med liten båt är att det inte gungar så illa som på en stor (färja). Och… till vår oerhörda glädje gungade det ju knappt inte ett dugg!! Medvind och medvågor gjorde resan smidig som i smör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *