27feb: om Lanta life.

26feb: om felprognos!
28feb: om insamlingsdag för Children of the forest på Sanuk.

Min ovana att vakna tidigt tog jag med mig från Bulone, och till min förtjusning har yoga-stället lagt in morgontidiga klasser i schemat så jag slipper svettas till halvdöds på förmiddagarna. Så! Strax efter kl sex skuttar jag ur säng för att infinna mig på min matta till typ kvart i sju.

Oasis Yoga, min vän på morgonen!

Mattias tar barnen på morgnarna; frukost, smörj och följe till skolan. Sen har vi långfrukost ihop till kl tio och spenderar sen förmiddagen med att bada/slöa/promenera. Det låter tufft, jag vet, men vi kämpar på!

I eftermiddag ska jag promenera in till Saladan för ett besök hos Deng på Wah massage. Flip flop och liten dykväska ska shoppas också, samt smycken hos ”min” armbandsknytare. Senare ikväll äter vi tillsammans med Singbloms på Phet restaurant, nästan längst ner på Klong Dao. Japp! Dagarna rullar på.

26feb: om felprognos!
28feb: om insamlingsdag för Children of the forest på Sanuk.
2 comments Lägg till din
  1. Tja. Det hela ser och låter ju överkomligt, i alla fall som du beskriver det i dina inlägg. 😉
    Ladda batterierna ordentligt. Njut och må bra. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *