3/2: om avfrostning och packkaos del 3.

2/2: om att försöka åka tåg till Kastrup.
5/2: om packkaos del 4, la grand finale.

”En får passa på när det för ovanlighetens skull är minusgrader!” tänkte maken och drog igång projekt frosta-av-frysfack-på-kylen. Eftersom detta inte är ett direkt årligt återkommande projekt blev det lilla frysfacket b e t y d l i g t större efteråt 😀 och på gräsmattan hamnade en del av isen som frostats loss. Undrar när vi gjorde detta förra gången? Jag menar, kylen är ju bara typ något äldre än äldsta dottern. Har vi ens gjort det ever?


Utöver detta har vi rotat fram kläder till kids för resan. Det var ett ganska snabbt arbete. Att börja packa däremot… jisses vad det bär emot?! Vad är det jag har så svårt med när det gäller packande?? Nu har jag grävt ner mig i vilka väskor vi ska ha med oss. Eftersom Mattias kommer efteråt måste vi ju lämna en till honom och då blir det skralt på väskfronten. Alternativet är ju att vi tar bamsestora New York-väskan (se nedan) och två handbagage (barnens skolmaterial och teknik tar ju en del plats och vikt) men jisses så stor väska asså? Nä. Det blir nog till att låna väska – igen! Vi hade ju två lagom stora men så gick handtaget sönder på den ena vilket är imponerande eftersom det är en av dom vi faktiskt inte köpt på Gekås och i den andra, som vi inte heller köpt på gekås typiskt nog, kissade ju katten precis innan vi skulle åka på semester förra året. Sista alternativet är att knö ihop allt i fyra riktigt små väskor (inkl handbagage) men asså frågan är om inte den stora är ett bättre alternativ då? Å handväska då… ska jag ha den eller den eller den väskan? Eller en rygga? JAG BLIR KNÄPP!!

en lånad och en bamsestor väska i Miami!


Ikväll är det första Mello-deltävlingen från Karlstad. Vi har preppat med att se korta snuttar av bidragen och köpt 450 gram grillchips. Och just det ja. Jag har mens också. Och har sorterat bort två bikinis eftersom de satt lite tajt redan innan chipsen. Jaja. Vad är väl en bikinikropp? Jag tänker att det är en en kropp i en bikini. Typ så!


ps. jag försöker verkligen slippa packa så nu funderar jag på att uppdatera nosarnas header 🙂 men orka liksom. Fast att börja packa är värre… jomenasså. Snacka om segstartad! Jag asså. Fast datorn är inte bättre just nu som är segare än sirap. Hurra.

2/2: om att försöka åka tåg till Kastrup.
5/2: om packkaos del 4, la grand finale.
2 comments Lägg till din
  1. Asgarvar åt dina väskproblem!

    Och har Amerikakoffert* till utlåning om du behöver!

    (*Dvs gigantisk resväska som jag fick inför mitt år i USA och som gemensam kompis lånade inför USA resa då hon reste lätt dit och mindre lätt hem)

    1. Inte skratta 🙁 jag tycker det är seriöst skitjobbigt – därav mitt tjat om det i nosarna 😑

      Väskan vi har påminner nog om amerikakofferten! Å den är full mä! 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *