5/2: om packkaos del 4, la grand finale.

3/2: om avfrostning och packkaos del 3.
7feb: om ett kort fast långt dygn!

Men alltså. Min packångest. Jag förstår att det är svårt att förstå varför jag tjatar om min jäkla packning, men jag har just insett att jag verkligen utvecklat en fobi mot resväskor. Oavsett om det är en natt eller 43 så får jag uttryckligen fysiskt och psykiskt ont. Jag drömmer mardrömmar: såna där klassiska hinner-inte-bli-färdig/missar-tåget/fuckar-upp-barnkalaset/hittar-inte-det-viktiga-pappret osv. Men nu. Nu är vi färdiga! Det tog flera veckor att förbereda men på målsnöret hann vi bli klara! Mattias har hjälpt massor och efter att ha provvägt enda väskan vi ska skicka insåg vi att den nog blir för tung. Särskilt efter att ytterkläderna knötts mer på Kastrup. Så. Vi packade helt sonika över en del mjukvaror (t ex handdukar: jäklans så tunga) och böcker (inte skolböcker dock som bara dom väger några kilo) i en av våra gamla mjukbagar (en sån som vi brukar lägga smutstvätt i, tejpa ihop och skicka på flyget hem) och vips vann vi typ fem kilo! Tror max per kolli på flyget är 32 kilo, å det vore jäklans korkat att stå där med en väska dom inte tar ombord pga 1,3 kilo.

Såhär såg det ut igår!

Packkaos i vardagsrummet, söndag 4feb18

Bordet är tomt idag. Eller var. Nu ligger morgondagsens outfits utlagda för kvick ihoppning imorn på morgonen 🙂


Vädret har varit alldeles ljuvligt idag. Högtryck och riktigt iskallt, -8 ungefär, med klarblå himmel och krispig luft. Det är härligt att lämna det här. Det jämngrå hoppas jag västkusten slipper nu! Iaf fram till oktober åtminstone…

Vackert i februari! Sista dagen i Varberg innan sex veckor på Koh Lanta – 5feb18
3/2: om avfrostning och packkaos del 3.
7feb: om ett kort fast långt dygn!
4 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *