7feb: om ett kort fast långt dygn!

5/2: om packkaos del 4, la grand finale.
8feb: om första hela dagen (ej för äckelmagade).

Jetlag är mitt straff. Nästan 22 timmar dörr till dörr, men väl här: Såå värt!!

Det började på stationen i Varberg dit vår älskade Mattias körde oss. Vindstilla men kallt och krispigt. Det blev som väntat ett ledset avsked men tolv dagar går fort. Väl?

Igår morse… -2 isgrå grader och ett ganska jobbigt hejdå på stationen – 6feb18


Flygresan var lååång men ändå okej. Mest besvärligt var att ungdomarna bakom hade lampan tänd hela resan och mamman framför tände sin lampa i tid och otid. Inte imponerande alls. Mina försök att få lite sömn blev högst sporadiska och tjejerna… ja dom sov ännu mindre 😳 men var lika glada för det.

I bilen på väg från Krabi flygplats till resorten (Noble House på norra Klong Dao) sov vi alla tre gött. Tror jag somnade först faktiskt efter att ha litat på att chauffören körde bra (inte ett dugg stressig och jag såg att han tittade i sidospeglarna innan filbyte, sen var jag lugn).

Väl framme packade vi… ehum jag, upp och sen badade vi i havet som var ljuvligt och klart och turkos och kidsens ögon strålade av lycka. ”Tänk att det här är mitt i vintern!” kvittrade Milla och skuttade överförtjust i vågorna med sin syster – fast så värst mycket vågor är det bestämt inte här 😜 Sen badade dom i poolen för såna där stickiga manettrådar (eller vad det nu är) finns inte där 😁

Premiärdopp i poolen! Vi har nyss känt på det ljumma havet! Klockan är 15:45

Till kvällsmat åt vi bolognese, stekt ris och curry. Fast inte samtidigt. EmmaLi stod ensam i strandbrynet i solnedgången å asså… dom där 22 timmarna känns som sagt helt okej;

Kvällsmat! – 7feb18


Nu rasar jag i säng. Får se om jag får kidsen med mig 🙂 Har typ sjöben av trötthet 😖 Imorn i skrivningssamtal för EmmaLi på skolan. Ska bli så kul o spännande!

5/2: om packkaos del 4, la grand finale.
8feb: om första hela dagen (ej för äckelmagade).
2 comments Lägg till din
  1. 22h timmar är tufft, slitet som bara den. Tur att ni kan vila upp er lite. Eller ja, skolan kanske gör att ni kommer snabbare in i tidsrytmen.

    1. Jag är brutalsämst på att fixa kroppen synka med verkligheten. Somnar tidigt och vaknar sen efter fem timmar och kan inte somna om ordentligt förrän typ kl halv sju… då sover jag istället som en sten och så går vi upp kl nio helt vimmelkantiga och vinglar till frukosten – som lyckligtvis är precis utanför vår bunga!

      Ja. Jag hoppas få fason på det med skolan. Håll gärna tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *