9feb: om 32 grader i februari.

8feb: om första hela dagen (ej för äckelmagade).
10feb: om feber och yoga.

Temperaturen i skuggan visar dagtid typ 32 och det är där vi spenderat största delen av dagen. En morgonpromenad till och från apoteket (för antihistamin i pillerform till EmmaLi som är prickig som en schweizerost den stackars lilla nosen) var egentligen enda solfångande aktiviteten. Myggspray av den giftigaste sort hjälper inte för henne: sandloppor och varenda stickande flygfä mindre än pilfink älskar hennes blod så det var en vissen natt. Men Kela-lotion har klents ett par gånger under dan också så nog har det varit lite bättre än väntat. Och vi lät bli att äta på stranden ikväll för å undvika sandlopporna.

På väg hem från farmacy:t imorse var det för varmt att gå i sanden så vi turades om att bära väskan på torra land:

Fångade mitt i en våg! – 9feb18


Milla har förresten knäckt slippa-korvar-i-dassholken-mysteriet: hålla in knappen så länge att det blir rotation och allt sugs ner. Fast… igår natt var det omöjligt att få annat än översvämning hur länge knappen än hölls inne. Asså. Ståtoa ftw i en del situationer tveklöst!

PS. Grannhotellet har musik”underhållning” och jag undrar hur en kan mörda allt från Sting till Ace of Base till tro det eller ej Despacito 😂 Karaoke är vänligare för öronen än det här!? Vi sitter vid poolen i varsin solsäng och pysslar med små tekniska prylar alla tre. Nu hör jag inledningstonerna till en reggaevariant av nån gammal Eric Clapton-sång och där passerades nog mig gräns. Go’natt!

8feb: om första hela dagen (ej för äckelmagade).
10feb: om feber och yoga.
4 comments Lägg till din
    1. Wii! Ja vi har det ringit bra!

      EmmaLi otroligt uppspelt och förväntansfull inför skolan. Milla ser också fram emot sin skola men hon har inte haft något inskrivningssamtal så hon är lite mer osäker.

  1. Tips mot sandflugor är cocosolja på benen. Jag själv blir som en prickig korv av dessa otyg, men inte efter jag fick tips om cocosolja. På med solmedel först och avsluta med olja.

    1. Vilket bra tips! Vi kör vanlig myggspray men den kanske inte tar på sandlopporna? Ska försöka köpa cocosolja imorn! 👍🏻 Tack för din kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *