H e a d e r l ö s

S k u g g m å n d a g
P h i P h i - k o r t v e r s i o n

Dags för förändring av nosarna! Bort med headern och in med karusell. Det vill säga. De senaste sju inläggen (under hashtaggen Thailand 2018) snurrar allra överst och därunder fortsätter inläggen i kronologisk ordning ovanpå varandra som vanligt!

Tyvärr har widgeten ”senaste inlägg” försvunnit så det blir till att hålla lite koll på inläggen för egen maskin. Att det inte heller finns möjlighet att bläddra ”framåt” eller ”bakåt” mellan posterna saknar jag, men såvitt jag lyckas koda så kan jag inte finna den möjligheten. Eftersom jag aldrig skriver mer än en nosning om dagen är det ändå ganska enkelt att navigera. I flera år har jag skrivit rubriker som ”om…” med inledande datum, men från o med mars ser det lite annorlunda ut. Nästan back to original faktiskt, med en modifikation 🙂

Från mobilen såg det tidigare ut såhär:

Nosar med header – 5mars18


Nu ser det istället ut såhär:

Snurra i karusellen för att se de sju senaste inläggen! – 6mars18


Gårdagsens totalrengöring var ljuvlig. Trots morgontidig yogaklass (Ashtanga) känner jag mig fortfarande helt ren och fräsch! Håret är mjukt och lent som ett gossedjur och huden sög i sig solkräm som en törstig student 👌🏻

Mattias är med herr Sjögräs på matlagningskurs idag på förmiddagen så jag har egentid i skuggan under ett träd mot stranden. Lyckades knipa en stol idag också (det var fullt i skuggan vid poolen) så jag planerar sitta här och slöa tills tjejerna kommer hem från skolan!

S k u g g m å n d a g
P h i P h i - k o r t v e r s i o n
4 comments Lägg till din
 1. Snyggt men svårt att hitta inlägg. Man får liksom gissa.

  Här är det onödigt mycket snö!

  1. Älskar onödigt mkt snö!! Tycker det är väldigt typiskt att det kommer snö just de få veckorna på vintern jag inte är hemma 😳

   Tack! Ja, det är lite rörigt kanske. Bilderna är i kronologisk ordning från vänster. Snurra på så bläddrar du mellan inläggen, och de snurrar nog själva också har jag för mig? De grå plupparna nedanför visar vilken ”sida” som är aktiv. På lilla datorn jag har med visas tre bilder i bredd, på mobilen bara en. Antar det är ännu fler bilder/inlägg i bredd på en större skärm?

 2. Haha. Detta förklarar varför jag inte hittade några nya inlägg. Jag försökte uppdatera och gick tillbaka för att hitta de nya flera gånger innan jag fattade vad som pågick.
  Inte den bästa modellen enligt mig, men gillar du den så vänjer jag mig nog. 😛

  1. Njä, den är inte ultimat. Jag märkte när jag ändrat att inläggen som snurrar överst inte syns i flödet under men nu har jag inte energi att ändra. Ni får stå ut med detta ett tag till 😳

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *