H e m v ä g !

S i s t a
H e j S v e r i g e

Nu sitter vi på planet i Bangkok, väntar på att det ska fyllas. Om ett halvt dygn sisådär är vi i Sverige (vi landar på Kastrup) och hujedamej jag har nog aldrig längtat så mycket efter gråtrist västkustvår!

Kidsen på planet mellan Krabi å Bangkok! – 18mars18
Mattias å jag på planet mellan Krabi och BKK. Jag har varit lite i solen idag 😜☀️❤️ – 18mars18[/caption

Med oss har vi Toby the cat, en liten misse adopterad från Lanta Animal Welfare. Ingen katt som ska bo hos oss, han åker bara snålskjuts med våra biljetter, men vi hoppas han har det bra i sin lilla bur 😬

Nu lyfter vi snart! Vilken underbar känsla att snart få komma hem!!

S i s t a
H e j S v e r i g e
12 comments Lägg till din
  1. Men så härligt att se att ni är såpass friska att ni orkar flyga hem ❤️

    1. Jajemen! Toby the Cat överlämnades till en lycklig familj på Kastrup! 😀 Vi gjorde inte så mycket, mer än att vi stod i kö på flygplatsen i Krabi och sen bar honom ut genom tullen. Och så roligt att kunna hjälpa. Jag brevväxlade med en väldigt rar kvinna på Lanta Animal Welfare som var med oss hela vägen typ. Tydligen var vi sista chansen så det var på flera vis en väldig TUR att vi fick flyga hem som beräknat!

  2. Ullrika, så glad jag är att se era nunor. Tänk att våra år som cybervänner (och sen IRL) startade med drama! Nu har ni haft mina tankar igen och jag är SÅ glad att se er så pass pigga – även om jag fattar att ni är allt annat är på topp. Men snart på svensk mark!!!

    1. Underbara Karin! Utan dig hade denna resan blivit MYCKET oroligare på massor av vis!! TACK för att du finns!! Och JA, nu på svensk mark – men jisses så svag jag fortfarande är nästan tre veckor efter utbrottet, och handen jag hade den där katetern i… den är fortfarande grön av blåmärke och gör ont. Att den är svagare än den högra gissar jag beror på infektionen, hoppas inte det beror på röret som satt i den? Fast fortfarande syns märket där nålen gick in. Känns lite lurigt faktiskt men är troligen helt normalt eftersom inget annat i min kropp har läkt till ”normalt” än :/

      Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *