J o b b p r e m i ä r

V ä s t k u s t s o l ! & s n e a k p e a k N y a L o l l e s
S o f f b y t e

Sjukskriven till hälften från idag och två veckor framåt och jag är lika delar nervös och glatt spänd på hur det ska gå. Först köra bil, det har jag ju inte gjort på mer än 6 veckor, och sen försöka komma in i rutiner samtidigt som skallen snurrar och jag stundtals ser dubbelt. Men det kunde varit värre! Och när en får såhär superpeppig post, ja då blir det liksom väldigt mycket enklare! ♥

supergullig post från en fantastisk tjej! ♥

vykort i lådan från en av mina bästa vänner! ♥

Eftersom jag sover kopiösa mängder nu medan kroppen läker sig efter dengueinfektionen så var det extra mysigt att ha sällskap i sängen igår. Lär vara ett undantag för misse återgår nog snart till sitt vanliga jag, men jag njöt ohejdat av att ha en mjuk päls hos mig! Dessutom matchar hon vykortet exakt 🙂

tar igen sig hos mig i sängen efter grönfinksfångsten
väldigt trött och ovanligt social Lakrits/Skeptisk


Hur det gick att jobba då? Tja… jag fick gå å sätta mig en gång för att det snurrade så förgjordat men jag var vid gott mod och det var superskoj att träffa kollegorna som tog emot med öppna armar! Och lite leverans lyckades jag också få ut och en å annan kund fick hjälp. Så. Med facit i hand: klart godkänt!

V ä s t k u s t s o l ! & s n e a k p e a k N y a L o l l e s
S o f f b y t e
2 comments Lägg till din
  1. Skönt att du så sakteliga kommer tillbaka i rutinerna. Verkar verkligen inte vara en rolig åkomma du drabbades av. Hoppas du får lite påskledigt också!

    1. Tjohej! Jadå jag kommer tillbaka, var så säker. Det krävs mer än en liten mygga för å sänka Ullisar :p

      Faktiskt blir det lite ledigt i påsk. Fast dom däringa dåliga levervärdena gör att jag ligger lågt med påsksnapsen ändå. Önskar en härlig påsk till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *