P å s k j o b b

T r ö t t f i s k
D a g s e n s T i p s: foto till körkort och visum!

Idag arbetade jag med mina nya superpeppiga kollegor på Lolles Herr. Snurrade till det ibland men tror inte jag gjorde bort mig fullständigt? Och det här med nålar i skjortkragar är änna lurigare än bit å byte om du frågar mig!

påskafton på Lolles! 31mars18

Passar på att önska glad påsk alla fina känningar! Själv rasar jag i soffan nu efter att ha gjort slut på mig totalt 😴 lågenergi på postdengue-Ullisar asså… påskbrasan får allt klara sig utan mig i år 🔥

T r ö t t f i s k
D a g s e n s T i p s: foto till körkort och visum!
2 comments Lägg till din
    1. Haha! Nää… jag är la inte den fegaste för nya utmaningar kanske, men det måste vara på den nivån att jag känner att jag kan prestera! Och det där med att vara född till säljare. Asså. Du skulle sett mig första månaderna på Hemtex! Jag var livrädd! Rent krasst tog det många år innan jag insåg att jag faktiskt kan sälja. Dvs, att jag kan hjälpa kunden få det den behöver och vill ha. Nån fulkrängare är jag inte, har för vasst samvete för det 🙂

      Krams och ❤ tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *