P o o l k ä n s l a

S U P - t o r s d a g
S o l s t o l s i n c i d e n t

Klong Dao är stranden som ligger allra längst norrut på Koh Lanta. Det är en ca 3 km långgrund sandstrand, i söder lite stenig men tre femtedelar norrut är mjuk lite beigefärgad sand. Många skandinaver trivs och bor på den här stranden, och det finns två svenska skolor (varav en har vuxit till två olika lokaler) belägna här.

Sällan är det tyvärr sådär paradisvackert just längs Klong Dao. Du vet, vajande palmer/klart vatten/kritvit sand. Men. Ibland förvånar naturen! I flera dagar den här veckan har det till vår förtjusning varit poolkänsla på vattnet. Ljuva nyanser och nästan helt utan vågor. Gissar fullmånen spelar in? Oavsett anledning är vi iaf överlyckliga över det mjuka varma genomskinliga vattnet vi haft de senaste dagarna och spenderar mycket tid i det!


När solen går i moln skiftar havet färg från turkos till smaragdgrönt.


Solen ger inte mycket skugga runt lunch!


Imorgon har kidsen sovmorgon eftersom de inte har skola på helgen 🙂 själv får jag också sova lite längre eftersom yogaklassen börjar kl nio istället för kl sju som de gjort denna veckan! Knasigt nog var jag på dubbla klasser idag; en imorse och en på em. Kan inte säga att min träning ger så mycket utslag på utseendet eller styrkan, men värmen gör musklerna nååågot mer samarbetsvilligare i vissa stretchpositioner iallafall…

S U P - t o r s d a g
S o l s t o l s i n c i d e n t

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *