S o l s t o l s i n c i d e n t

P o o l k ä n s l a
L o n g t a i l s n o r k l i n g !

Är det inte det ena så är det det andra sa familjen som på reguljär basis antingen råkar ut för sjukdom eller olycka.

Ena barnet kunde idag råkat riktigt illa ut när solsängen i trä, sannolikt avsevärt äldre än barnet i fråga, rasade ihop på hennes ena fot. Att inte foten gick av sätter vi på karmakontot och att svullnaden inte exploderade till elefantfot sätter vi på supergulliga solstolsgrannens karmakonto som raskt rusade efter is.

Ispåse på handduk på skadad Millatass – 3mars18

För fyra år sedan höll samma typ av solstol på att kosta samma barn en uppsättning framtänder. Jag känner att en tredje gången gillt inte vore särdeles gynnsamt för barnet. Liksom för fyra år sen användes glass som del-medusin mot ont. Tårar, kramar och glasstrut jobbar bra ihop. Fyraåringar och åttaåringar är ganska lika på det viset förstår jag ❤️

Det var en ynklig seneftermiddag med isad fot i högläge och sen ett väldigt haltande och ynfande. Fast när vi ifrågasatte om hon verkligen skulle kunna traska runt i Saladan enligt plan (köpa squishisar stod på agendan) blev foten plötsligt mycket bättre så lika delar alvedon och bestämd vilja avgjorde att kvällsmat och shopping i Saladan kunde bli av som planerat.

Utsikt från Lanta Sea View Restaurant – 3mars18


Imorgo blir det långsvans till Koh Kradan ihop med familjen Sjögräs och Värmlandspojkarna. Vi har förberett med ny flaska solkräm faktor 50 och laddade Gopro-batterier. Hoppas på en jättefin dag!

P o o l k ä n s l a
L o n g t a i l s n o r k l i n g !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *