T j ä n s t l e d i g

V a k n a T i l l V i n t e r v i t t !
N o s a r n a s N y a K l ä d e r

Ikväll kom jag hem efter mitt sista pass på NoN. Inte för alltid gu’bevars men nu väntar nya tider! Fram till maj är jag helt tjänstledig för att kunna hjälpa Mattias och de andra på Lolles bygga och flytta butik och därefter kommer jag om allt vill sig väl gå ner i arbetstid för att kunna kombinera de båda arbetsplatserna.

Det kändes konstigt att stämpla ut idag och det var en ganska energilös chaufför som backade ner bilen bredvid huset. Det var ju liksom inte såhär det skulle vara 🙁 Vi skulle ju komma hem från Thailand med solbrun kulör och fulltankade med pepp och energi! Verkligheten kom att bli nåt helt annat. Men. Nu utgår vi från förutsättningarna vi har och det vore väl %€§@[&% om vi inte skulle ro i land det här med hedern (och ekonomin) i behåll! Tidsplanen ser inte ut att hålla helt enligt schema för tillträde men med världens kanske bästa hyresvärd tror jag det snörar ihop säcken fint ändå. Och kollegorna i butiken är desto mer energiska än oss så jag är vid gott mod ändå.

snön lyser vit på taket – 28mars18 kl 21:09

De stora mängderna snö har till stora delar smält bort. Och det som inte smält har rasat i drivor från vårt tak som – beroende på hur en ser det – besitter en (o)gynnsam vinkel för de glaserade pannorna! Nästan-fullmånen skapade en stilla stämning över takåsen, fast det jag hade att tillgå (dvs mobilen) lyckades inte direkt fånga det där julstämningsblanka. Fast att vi kanske skulle ha ett rasräcke, DET ser en lätt på den här bilden 😀

V a k n a T i l l V i n t e r v i t t !
N o s a r n a s N y a K l ä d e r

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *