V a k n a T i l l V i n t e r v i t t !

V å r k ä n s l o r
T j ä n s t l e d i g

Svältfödd som snö som jag är efter veckorna i sydostasien blev jag lycklig som en lärka när jag vaknade till det här!!

Snö utanför sovrummet! – 27mars18 kl 9:36
Snö på gatan!
Snö över trädgården!

Det fortsatte snöa stora disney-flingor hela förmiddagen och två timmar senare låg det ett imponerande täcke över naturen:

Ännu mera snö!
Mer snö än jag sett på många år!

Att det sen blidde försovning och lite tankevurpa i planeringen till åka-till-jobbet i form av måste skotta fram bilen sätter jag på livsglädjekontot! Ytterligare vurpa att jag inte kom på att fota insnöade bilen (den kommer la aldrig vara så full av snö igen!?) hamnar på nåt annat konto, men jag kan tänka att det såg märkligt ut när en 161 cm lång kvinna försöka ”skrapa” taket på en 155 cm hög bil :p tur att det stor en snöskyffel nära till hands!

V å r k ä n s l o r
T j ä n s t l e d i g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *