A r t o n å r s d a g ♡

P r e m i ä r f r å g a n
A f f ä r s s y s t e m s g r u b b l e r i

edit: ehum, efter kontroll i ringen – som jag inte längre bär dagligen – så visar det sig att vi tagit ut firandet ett par dagar i förskott! 😀 verklig förlovningsdag var alltså 18 april 2000! Det kan den uppmärksamme också se på fotots datering :p


Idag blir Mattias och jag myndiga i guldringar tillsammans. Helt ofattbart hur fort tiden går och hur små vi var när vi för arton år sen stod på Karlsbron i Prag och nervöst bytte ringar. Ett knasigt tilltag och ingen visste, verkligen ingen, mer än vi två plus Eva på Victorins Guld som hjälpt oss välja smycken och Anja på HNs annonsavdelning. Det var nämligen via annonsen i lokaltidningen som familj och vänner hemma fick veta vad vi hittat på!

Tänk nu att detta var den 18 april 2000. Dvs det var före Facebook, t o m nästan före Lunarstorm, och mobiltelefonen kostade en förmögenhet att använda utomlands. En del vatten har runnit under våra broar sen dess. Vi två blev vi fyra blev vi arbetskamrater. Resan med dig är mitt livs mening och det vi gör och gjort och kommer göra tillsammans är ett maratonlopp på tandemcykel runt en Formel 1-bana som ibland sträcker sig vida utanför inhägnaden och fortsätter bort över kullar och berg och ner i turkos hav och upp i skyskrapor och ner i skuggan under äppelträd. Jag lever med dig i mina andetag dygnet runt och ibland tar luften slut men vi hittar alltid andan för vi är ju liksom menade att vara. Du och jag. Jag och du. Vi. Mattias du är helt magisk och jag kan inte förstå vilken lycka och tur jag har som får vara vi med dig!

två trettionioåringar på Roosevelt Island med Manhattan och FN-byggnaden i bakgrunden – 27april15

medvetet träffsäkert i London på väg hem från NYC! – 1maj2015

den här bilden fick uppmärksamhet och uppskattning när den användes i rea-annonser sommaren 2015 🙂

jag älskar den här stilige mannen ♡ här utanför sin butik vid torget i Varberg! – 23september 2015

palmer på Mallias på palm på Koh Bulon 22februari16

Mattias och jag som kollegor, här på rast i Gamla Stan 21november17

Grattis på förlovningsdagen älskade Mallias! De arton första var en kakbit, nu nafsar vi oss vidare in på huvudrätten och i sällskap av våra älskade töser skapar vi en nutid och en framtid på vår historia! Äktenskapet blir byxmyndigt i sommar, en kristall att fira och vårda ♡

P r e m i ä r f r å g a n
A f f ä r s s y s t e m s g r u b b l e r i

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *