B i l h a l l s m i n g e l

P l a n e r i n g s p r o g r e s s
V å r k ä n s l o r !

Det här med sömnbrist är inte bara lokalflyttens fel för när ögonen började gå i kors av nuffrorna i inventeringspärmarna sent igår kväll satte sig Mallias framför datorn medan jag ringde en vän jag inte pratat med på väldigt länge och vips var klockan halv två innan jag kom i säng :/ galet trött imorse alltså men glad över gårdagsens långa samtal! Trots att jag ”hade lov” att ta lite sovmorgon så funkade det såklart inte. Upp på hästen igen med möten och fler möten och däremellan grubblerier och jag börjar bli säker på att det här projektet antingen blir min död eller min livs bästa erfarenhet 😀 om inte annat får alla runt omkring mig stå ut med snurriga mej och en hel del ältande gnäll. Ber om ursäkt för det i för- och efterskott!

Men vet du vad! Det var premiärkväll hos Lunds Bil i deras splitternya lokaler ikväll och efter en personlig inbjudan på telefon häromdan var det en välkommen fröjd att lämna flyttplaneringen och skutta i finkläderna för en mingelafton!

strålar ihop med solen denna vårkväll!

Vi träffade många glada och goa människor, en hel del nya bekantskaper men också fina gamla kändisar. Och som alltid i sällskap av Mattias och svärisarna blev det många skratt och leenden!

Å jösses så fina bilar. Claes eget folierade vrålåk (som rullat typ 50 mil) är la ungefär det snyggaste jag sett i plåt på gummihjul. En av få såna här specialtillverkade M3 finns i världen. Vi klädhandlare spelar liksom i en annan liga 😜

verklig lyxförpacking kring bayersk bilteknik

Eftersom det varit ”vår” byggfirma som haft entreprenaden så har vi faktiskt redan varit och kikat i hallarna (de ville visa förslag på lite olika lösningar för oss) men att få se det färdiga resultatet ihop med glada mänskor och mingel med ett glas gott var faktiskt exakt vad vi behövde! Tack för en riktigt trevlig kväll och grattis till era nya, snygga (färdiga 👏🏻👏🏻) och välplanerade lokaler!

Och vet du vad en grej till! Kidsen är helt obeskrivligt grymma som fixade lägga sig och somna utan barnvakt. Kan inte beskriva hur stolta vi är över dom! Och nädå, vi kom inte i säng senare än vanligt – lite behagligt spralliga och behövligt avslappnade bara.

P l a n e r i n g s p r o g r e s s
V å r k ä n s l o r !
2 comments Lägg till din
    1. Gulliga du <3 Jaaa, vi har verkligen haft en otrolig tur med dom däringa små stora kiddisarna! Sen har dom pga olika yttre omständigheter (dengue t ex) tvingats steppa upp på klara-sig-själv-skalan, men iom det också fått skinn på näsan och mod/styrka/säkerhet i att rodda sig själva :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *