F l y t t s k y l t a r !

H e m m a k o n t o r
I n n e s ö n d a g

Nya lokalen är en byggarbetsplats med allt vad det betyder av verktyg, betongdamm och råa väggar. Men vi måste ju visa att vi ska dit kom Mattias på. Top notch service hos tryckeriet – tack bästa JustNu! Sofie åkte och hämtade dom och hon å jag hann in och tejpa upp dom precis innan snickarna låste för helgen!

flyttskyltar Drottninggatan mot Torggatan – i strålande eftermiddagssol!
Nya skyltfönster mot Drottninggatan med nuvarande butik i bakgrunden – inte många meter bort, t o m samma adress – bara ny lokal!


Det är många lösa trådar i lokalen både vad gällande inredning och utseende, men framför allt… hur ska vi logistiskt lösa själva flytten! Det sovs lite oroligt på Morkullan just nu som du kanske kan förstå 🙂

H e m m a k o n t o r
I n n e s ö n d a g
2 comments Lägg till din
    1. <3

      Asså, problemet är att det inte är så mkt vi kan be om hjälp med! Många faktorer just nu beror på yttre omständigheter vi inte kan styra över (förseningar av renovering och leveranser t ex) och när det väl blir skarpt läge... ja då kanske vi behöver hjälp med att fysiskt bära, men själva inleveransen och piffet i butiken är så mycket finlir att det är svårt att "blanda in för många" om du förstår hur jag menar :) Men jadå, om vi behöver hjälp så kommer vi tveklöst be alla goa mänskor som erbjudit sig assistera att dyka upp :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *