H a p p y B – d a y !

4 2 - å r i n g e n s S i s t a T i m m a r !
S ö n d a g s s k r ä p

Fick mycket riktigt lite sovmorgon och sen grävde jag mig ner i sminkväskan vilket skulle visa sig vara lite dumt för när vi kom till Lolles möttes jag med skönsång och paket och asså, tydligen har jag känslorna ålouverthöplejs för, jag blev våldsamt allergisk och flytande eyeliner är inge vidare i kombo med tårar märkte jag för jag såg o ett nafs ut som en mandrill… Men oj så glad jag blev och TACK fina kollegor! Det betyder MYCKET att få uppvaktning och omtanke på födelsedagen! 🎁

födelsedagsfrukost!

När jag torkat tårar och städat make up åkte vi runt å letade köksbord (på olika second hands) och hittade faktiskt ett. Sen blev det födelsedagslunch från Max (take away). Lyxigt värre! Därefter spenderades dagen och mestadelen av kvällen på nya Lolles där kassasystemet fick lite uppbackning medan det byggdes konfektion och placerades ljuspunkter.

en konfektionsavdelning växer fram!

Barnen var som vanligt grymma som höll sig för sig själva i lokalen men de promenerade också själv till och från sin mormor för att få lite omväxling i underhållningen. Födelsedagen avslutades sedan med en gemensam familjeskål ostbågar i soffan och ett avsnitt ”Bäst i test”; detta charmigt humoristiska program på SVT som nu går på paus.

Passar på att hojta ett verkligt uppskattande TACK! för alla grattisar och hurra på min födelsedag! Att det varit alldeles hurraropstyst på t ex FB ser jag som positivt, eftersom jag dolt min födelsedag där för att slippa dåligt samvete över att inte hinna tacka alla fina mänskor som hälsar, grattar och skriver gulliga saker till en 💖

4 2 - å r i n g e n s S i s t a T i m m a r !
S ö n d a g s s k r ä p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *