P l a n e r i n g s p r o g r e s s

A f f ä r s s y s t e m s g r u b b l e r i
B i l h a l l s m i n g e l

Nu rinner dagarna undan fortare än vi egentligen tycker är okej men vi håller oss fast och låter fartvinden – som nu har doft och smak av vår – vissla i håret! Hej vad det går och tjohej nu får det bära eller… äh, inget alternativ finns ju till succé liksom! 😀

Igår var vi ”lediga” och tillbringade således dagen på möten, i telefon och framför datorn hemma. Det betyder också att vi fick riktigt mycket gjort och nu har vi plötsligt antydan till en plan för öppningsdagen! Datum är spikat (huvva så nervöst) och vi hoppas alla köpsugna och nyfikna bokar 2 maj för då låser vi upp dörrarna runt hörnet!

Idag inleddes arbetsdagen fånigt tidigt. Klockan 7:03 stod snickarna på Lolles trapp och trampade. Provrumsdörrarna skulle flyttas från gamla till nya lokalen och eftersom våra kollegor redan igår hjälpt till att flytta undan inredning och täcka närhängande kläder stod Mattias redo på plats bara en kort stund före sju. Själv fick jag ”sovmorgon” och drog inte igång datorn hemma förrän efter att ungarna gått till skolan vid halv åtta. Förmiddagen gick åt till att inventera klart byxpärmen (dvs den pärm där alla brallor finns nertecknade). Innan lunch promenerade jag ner till stan för ett spännande möte om samarbete och passade då också på att hälsa på i nya lokalen. Det ser nästan ännu värre ut nu men jag tolkar det som kaoset innan stormen 🙂

mot Torggatan onsdag lunch, 18april18

trappan ner till lagret till vänster och kaos ål ouver thö plejs!

På kvällen attackerade jag affärssystemet igen men det där med att knattra siffror är rätt lurigt när en är trött… jag gick över till att sammanställa morgonmötet vi skulle haft idag för att kunna köra nån form av briefing imorrn istället.

kvällsjobb på hemmakontoret

Å ungefär där nånstans kom jag på att det ju var IDAG älskade Mallias och jag firar artonårig förlovningsdag!! Jisses. Det är snurrigt i skallen nu asså!

A f f ä r s s y s t e m s g r u b b l e r i
B i l h a l l s m i n g e l

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *