S ö n d a g s j o b b / – j o g g

P r e m i ä r r a b a t t e r ?
D u s t y

🏃‍♀️
Efter en hel dag med papper och penna eller framför datorn behöver jag utlopp för fysisk frustration. En vän hade tidigare under dan undrat om vi skulle gå på en yogaklass ihop och då kändes det omöjligt att få tid att lämna tangentbordet, men ett par timmar senare kände jag hur det kröp i skinnet! Denguen är inte helt ur kroppen känner jag men ett historiskt långsamt varv i Påskbergsskogen vågade jag mig på. Kändes fint tills efter 2,2k när löparknät knackade mig på axeln. Då blev jag asså seriöst arg. I n t e okej. Däremot helt okej att det är ljust till kl nio typ!

påskbergsskogen i kvällsljus
söndagkväll på påskberget – fast solen är ditredigerad – och bilden spegelvänd 😜


Imorgon kommer målaren och tapetserar några remsor, bl a i provrummen. Knoppar/hängare till samma provrum har vi varit och lånat idag/ev beställt till i veckan. Vi har klurat på öppningserbjudanden, öppningsbus och annonstexter. Och jupp, lite inredning har vi hunnit läsa också 🙂 och lagt in fler produkter i affärssystemet. Nu ser vi slutet på artikelknattrandet och wiii så jäklans skönt!! Eftersom jag är en sån orolig själ som behöver totalkontroll har jag redan fem gånger möblerat och möblerat om överallt. Det brukar bli bäst så, när jag får utröna alla idén tills jag (och alla andra) storknar 🙂

En massa inredning levererades i fredags till nya lokalen och tjohej för det gick inte att köra in de fem pallarna genom dörren som just då höll på att målas. Snickarna är megagrymma så de löste biffen och förhoppningsvis kommer allt löst köras iväg till ett externt lager imorgon eftersom lokalerna då ska slutstädas. Kassadisken kom på plats i fredags också om den är kanonstor men skitsnygg. Lyxigt att få en platsbyggd pjäs, helt anpassad efter våra behov och önskemål.

Det knyter ihop sig till nåt greppbart och vi är lyckligt nervösa och spända på hur allt ska gå! Imorron tänkte vi bjuda alla hantverkarna på tårta till eftermiddagsfikat, som en gest av tacksamhet för att de jobbat så hårt för att färdigställa lokalerna och för att vi utan att ha mötts med annat än leenden fått smyga runt och planera mellan fötterna på dom!

P r e m i ä r r a b a t t e r ?
D u s t y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *