S ö n d a g s s k r ä p

H a p p y B - d a y !
T u n n e l l j u s !

Solen sken när jag promenerade ner till jobbet idag men på Torggatan möttes jag av nattens gärningar. Vad är nyttan med sånt här undrar jag? Meningslöst och förstörande för att inte tala om korkat och dyrt 🙁


Väl framme på Lolles hade jag fullt upp och sysslade bl a med att bygga kassammiljön (både den tekniska och den fysiska)!

förenklar sälj i kassan


Även kvittot fick personlig touch och jisses det var ett evigt pysslande och pillande för att få det bra… jag fick en manual på mail och med den envises vilja lyckades jag klura ut hur jag skulle göra 🙂

manual för kvittodesign

fast helt rätt blev det inte

försöker få med allt, gärna rätt 🙂


Det kom besök från två fina vänner men saker var så yra så vi kunde inte ta emot deras erbjudande om hjälp. En fet påse godis lämnade de till oss och den energin lever vi på några dagar nu! Tack!!

H a p p y B - d a y !
T u n n e l l j u s !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *