T u n n e l l j u s !

S ö n d a g s s k r ä p
M å l s n ö r e t

Premiären är bokstavligen runt hörnet.. målet är inom syn- och räckhåll nu! Vi har äntligen kunnat börja flytta över varor från ”gamla” Lolles och nya butikslokalen fylls långsamt med kläder och accessorer. Och jisses så fint det blir! Å tänka sig, mina arbetsuppgifter (som mestadels är sånt som inte helt tydligt har synts: renoverings- och premiärplanering, marknadsföring och att styra ihop det nya affärssystemet) börjar också kännas i fas. Plötsligt sprallar vi omkring och känner oss hoppfulla och fjärilariga i magarna… Wihoo, vi ror nog tusan i land det här!

Kiddisarna gick själva till fritids imorse men jag stannade hemma tills det var dags att gå och vi hade följe till rondellen,

två små tjejer som vi älskar mest av allt på väg till fritids en valborgsmässoaftons morgon.

Häromnatten vaknade jag med panikångest. Jag trodde jag var cool i kaoset men nixpix. Det kommer nog vara svårt att i efterhand minnas och kännna den brutalt oroande känslan av otillräcklighet som framför allt Mattias och jag har känt. Tidsplanen har hela tiden skjutits framåt och vi har fått flytta vår premiär två gånger. Vi har självfallet som i renoveringskaos stött på patrull (leveransförseningar, saknade installationer, felaktiga lösningar osv) men också andra motgångar har pressat oss till det yttersta. Det tar på krafterna att jobba halva dygnet sju dagar i veckan och då behövs det ingen stor tuva för att fälla lasset. När internetuppkopplingen dog i kassan t ex, då var jag redo att kasta in handduken och satt i en hög bakom skrivbordet på kontoret och funderade på hur jag skulle kunna resa mig. Men jag bet ihop och kom igen och löste problemet och nu i efterhand kan jag inte förstå att jag rasade så hårt just för det?

Alla kollegor och medarbetare på Lolles har verkligen arbetat h å r t för att vi ska göra det här bra och hinna färdigt i tid! Detsamma gäller alla hantverkare som varit inblandade; snickare, målare, elektriker, vvs, rörmokare, glasmästare och förmodligen flera andra yrkeskategorier som jag glömt. Vi har haft tur som haft hjälp av så kompetenta och lösningsorienterade yrkesmän som klättrat, borrat, skruvat, dragit kabel, rör och målat på de mest märkliga ställen! Och städfirman som skötte byggstädningen for förbi med sina verktyg i ett nafs och lyckades städa bort fläckar jag trodde var omöjliga. Tack tack tack!


Valborgsmässoafton idag ju! Musikkåren drog förbi inför vårtalet på torget klockan 18. Vädret kunde varit bättre men nog är det ljusare skyar på väg?

vårtal på torget med musikkår och vajande fanor

Barnen, som kommit till oss själva från fritids efter lunch, skuttade till mormorn en stund för att slippa sitta i kaoset hos oss hela tiden. När dom kom tillbaka på kvällen fick de göra lite nytta 🙂

vi kallade in expertpatrullen när det behövdes dammsugas idag 🙂


Vi knyter ihop säcken med jobb hela dagen imorgon för på onsdag morgon ska inget annat än piff och pynt återstå – hoppas vi 🙂 Kl tolv klipper vi bandet i entrén och håller sen öppet till kl sju. Premiärrabatter, överraskningar, handla och tävla! Många av våra leverantörer finns på plats under dagen för att svara på era frågor och visa sina fina varor.

Vi ses väl på hörnet den 2 maj klockan fem i tolv? Alla, gamla som nya kunder, är hjärtligt välkomna att fira in den nya lokalen med oss!

S ö n d a g s s k r ä p
M å l s n ö r e t

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *