V å r k ä n s l o r !

B i l h a l l s m i n g e l
P r e m i ä r r a b a t t e r ?

Luften vibrerar liksom av exploderande vår och idag var det för första gången så ljummet att vårjackan var för tjock redan kvart i nio imorse! DET gillar jag och nu jäklar, nu vänder det!

Hallå varbergare och kringkommunala förresten: du har väl bokat in 2 maj i kalendern? Kl tolv låser vi upp dörrarna och håller öppet till klockan sju! Vi laddar kanonerna med premiärrabatter, smaskiga samarbeten och till vår förtjusning kommer representanter från nästan alla våra leverantörer på besök under dagen. ALLA är välkomna! Handlande kunder kommer under premiärdagen att bli extra belönade och vi hoppas på bra flow i alla nya system 😉

Det känns spralligt spännande och nervöst på samma gång men alla (verkligen alla inblandade!) jobbar stenhårt för att vi ska bli klara i tid så jag är säker på att vi ska få fason på det här skeppet!

ps. fotot är ett strålande ögonblick i solen med kollegialt kaffe framför nya lokalen (fotograf: christoffer w). snart täcker vi för fönstren så du som har vägarna förbi: passa på att kika in innan hemlighetsmakeriet tar vid!

B i l h a l l s m i n g e l
P r e m i ä r r a b a t t e r ?
5 comments Lägg till din
 1. Jag som nästan aldrig är i stan har inte klurat ut var de nya lokalerna är?

  1. Ah! Gamla banklokalen (Nordea) på hörnet Torggatan/Drottninggatan är vår. Hoppas hoppas ni kan få möjlighet att besöka oss under premiärdagen!

 2. Härligt att den långa planerings och ombyggnadstiden snart övergår i ny realtid, Grattis kommer senare❣️
  …. förresten vem tog den fina bilden?

  1. Jaaa! Upploppet känns otroligt långt just nu bara… :p

   Uj jag har missat kredda fotografen: rättat till i texten. Det var Soffans padel-spelare som spontant fick rycka in bakom min mobil, å gjorde ett bra jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *