V å r k l ä d e r !

K n y t b l u s
P r e m i ä r f r å g a n

Första ordinarie lördagen som herrekiperingssäljare idag och jodå, liiite varmare i kläderna var jag allt (enligt peppiga kollegan Soffi)! Har hittills egentligen bara jobbat tre gånger á några timmar i butiken på Lolles, varav två aftnar – nyår och påsk – plus 70-årsjubileet i höstas så dom gills inte riktigt tänker jag och tycker vi skulle kunna räkna detta som min premiärbutiksdag?

Som sådan räknat gick det helt okej! Jag klarade kassaapparaten nästan helt själv och ställde öppna frågor till nästan alla mina kunder och sålde t ex slips å näsduk till två bröllop och en jacka till en kund som ”bara skulle titta lite”. Just jackan kändes asbra för den (har jag varit med och köpt in å den) passade honom verkligen perfekt så jag hade blivit personligt kränkt om han valt att inte köpa den! Eller asså… det hade jag ju förstås inte blivit för Armani är inte vårt minst exklusiva varumärke men skönhet har inget pris för den som har ekonomisk möjlighet och jag är så glad när en kund är nöjd! Och snyggt klädd.

Fotot tog jag i torsdags morse när Gata/Park kom farande med nya vårlöksplanteringar. Både gamla och nya lokalen syns i fonden och torget var inte alls så folkfullt som idag pga lördag = torgdag!

K n y t b l u s
P r e m i ä r f r å g a n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *