Ä p p e l b l o m

S ö n d a g s m y s
S o f i a d a g e n

Naturen är i sin prime dessa veckorna och jag stal en timme utomhus idag innan jag gick ner till stan och till jobbet.

Vädret verkar hålla i sig. Supervarmt och svettigt i lä på altanen i öster och nu ikväll var det alldeles ljuvligt vindstilla och ljummet. Myggen har ännu inte hittat fram så det går faktiskt att sitta utomhus utan att få spunk. Årets kanske bästa veckor infaller nu och det gäller att låta alla sinnen suga i sig. Varje ögonblick känns som en gåva såsom våren strålar just nu!


Klänning inför bröllopsfest i sommar inhandlad och sen tog ett entimmesjobb dryga tvååenhalv timmar. Produktgruppen jag skulle inventera var väldigt icke-färdig så jag fick lägga massa energi och tid på att sortera och ”städa”. Det märks verkligen att vi går från ett analogt till ett digitalt affärssystem 🙃 förpackningar och artikelnummer har liksom inte spelat nån roll tidigare men nu är det andra bullar! På fredag ska vi installera etikettskrivaren och att kunna skriva ut egna streckkoder kommer underlätta ytterligare för framtiden 👍🏻

S ö n d a g s m y s
S o f i a d a g e n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *