B a k s l a g

S k e p t i s k
H y r b i l

Fattar inte varför jag inte stannade hemma idag! Men innan klockan slagit nio skuttade jag in på jobbet imorse och efter halv sju ikväll tvingade jag mig därifrån. Då hade jag haft 90 minuters jobbpaus i mitten där jag försökt jaga försäkringsbolag och hyrbilsföretag. GSLen har nämligen tappat bromsmöjligheten. Igen! 2012 bytte vi hela styr- och bromsservon (ett helt unikt fel som trots att ”ingen” hört talas om självfallet ändå inte gick som reklamation) och nu har det hänt nåt med servon till bromsen. Det kan kosta mellan 7’ och 15’ (i materialkostnader) att laga och jag känner bah vafaaan 💩 Det enda lyckosamma är att vi ska köpa en annan bil om en månad och i höst ska älskade GSL få bo hos någon annan. Och eftersom någon annan troligen är vänner till oss så är det väldig tur att det här hände NU och inte SEN! Så jäkla tråkigt att behöva deala med sånt här på en nysåld/-köpt bil juh!

Förutom strulet med bilen då så talade backoffice på Lolles spanska igår. Kanon ju! Om en varit spanjor. En hel del strul var det med affärssystemet även idag, därav att jag i desperation började försöka reda ut bilsituationen istället, och igår fick jag mens. En snygg kjol jag beställt online på H&M blev restad men jag fick en fluffig blus å en galen klänning iallafall! Blir kanske för varma att ha i Nice (beroende på väder) men i höst – läs: i juli om det blir som förra året 🤨 – kommer dom passa perfekt! Sen försvann elen i halva stan (ett ställverk som brann – igen) och trots att vi fick tillbaka strömmen i huset ganska fort jämfört med många andra i förstod jag, så hade vi inget varmvatten och mitt planerade bubbelbad blev om intet. Turligt upptäckte jag att vattnet var iskallt innan karet var färdigfyllt, men bubblet hann jag ju slösa bort ändå. Apropå krisveckan (eller vad det nu kallas?) så passade det ju bra att bli strömlös. Men… vi börjar bli vana vid just den saken eftersom det brinner i ställverk i kommunen väldigt ofta numera. Undrar om det är sabotage eller dåligt underhåll?


Nåt positivt då: Vädret är helt magiskt nu. Önskar vi kunde vara ute och bada och hänga på stranden hela dagarna och kvällarna! Hoppas verkligen det här håller i sig!!

S k e p t i s k
H y r b i l

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *