D a g s l j u s

T A C K !
M i l l a m y s & V å r f ö r v å n i n g

Stora fönster längs längs halva lokalen och full aktion utanför dagarna i ända pga en av stans mest trafikerade gågator. Att få komma in och jobba på nya Lolles är således en fröjd av dagsljus! Om en inte fetfått kontorstjänst då vill säga…! Fast jag har en glasruta i kontorsdörren så jag slipper faktiskt cellsjuka – eller vad det nu heter när en är stationerad mellan fyra väggar? :p

Lämnade hemmet samtidigt som döttrarna idag också och en alldeles stilla promenad under blå himmel är finfin start på dagen. Stjärnmagnolian granne med ligusterhäcken mot gatan sjunger på sista versen och jag är glad att jag lyckades fånga en liten glimt av den!

vår lilla stjärnmagnolia

Jag, som är van vid nästan 90 minuters egentid varje dag iom pendling till och från Ullared, får de här veckorna nöja mig med några minuters promenadväg till jobbet. Men det lilla är gott nog för den som kan maxa solotiden och jag hittar dessutom skönheter längs vägen. Eller vad sägs om det här lilla fina huset som ligger ovanför Skansliden:

Skansgatan i morgonljus, 4maj

Väl framme på jobbet möts jag av blomsterprakt och snygga kläder. Det är änna rätt lyxigt att få ha det såhär på sin troligt blivande halvtidstjänst!


T A C K !
M i l l a m y s & V å r f ö r v å n i n g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *