I n t r e s s e k o n f l i k t : )

S k y l t a t
I n t e r n a t i o n e l l a M e n s d a g e n

Problem uppstår hos Hedbergsarna när Guldtuben sänds samtidigt som årets Champions League-final! 😀 Lösningen? SVT på stora TV och fotbollen på lilla mobilen! Den var nära men ändå långt ifrån att alla i la family är nöjda med utfallet av skärmfördelningen… :p


Fler saker som är nära men ändå långt ifrån är åkrar och city i småstaden. På vägen hem från jobbet idag reflekterade jag återigen över hur nära jag har till allt: fyra minuter i bil mellan lantliv och mitt hus.

Vajande grönt vid radiomasten i Träslöv
och några minuter senare rondellen 200 meter från vårt hus och en halv km från Torget!

Vi bor verkligen perfekt som har 3 km till översta bilden, 500 meter till barnens skola och om vi fortsätter 900 meter förbi skolan är vi vid havet! Till jobbet i Ullared har jag 33 km (vilket är 33 minuters lagenlig transport) men till jobbet i stan på Lolles har vi knappa tio minuter att traska i maklig takt och frisk luft eller tre minuter på cykel ena vägen och fem åt andra eftersom det är uppför hemåt 🙂 De e änna finlyx som underlättar vardagen att bo i småstaden när det gäller korta förflyttningar!


Eftersom galan från Annexet i Stockholm nu är slut ser vi matchen på Philips. Det är galet spännande med 2-1 till Real Madrid (mot Liverpool) och Gareth Bales bisicleta nyss var heeeelt magisk!! Gött att se en såhär fin match utan nerver, om än jag självfallet håller på Madrid med en av världens bästa spelare på plan och en som varit en av världens bästa på tränarbänken (förtydligade för dig som inte är fotbollsintresserad; jag tänker på Cristiano Ronaldo och Zinedine Zidane). Domarna har varit riktigt bra och det är fint att spelarna avgör matchen och inte dom i svart.


Imorgon är det mors dag! Vi firar som vanligt hos Mattias föräldrar i Trönninge så jag kör dit direkt efter jobbet. Lediga på måndag M och jag så jag anar att bilen får stå kvar över natten 🙂

S k y l t a t
I n t e r n a t i o n e l l a M e n s d a g e n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *