I n v e n t e r i n g

V å r s t i l l a
R o s a

Asball att inventera in artiklar i nya affärssystemet när resten av Västsverige är på stranden ☀ Fast allt arbete som görs nu underlättar för framtiden så jag sätter det på förhoppningsvis-sol-sen-också-kontot? Och på kontoret väntade en fin present från ännu en av alla fina kunder! Så mycket lyckönskan i nya lokalen vi fått. TACK alla!

Apropå det där med jobb då. Jag kan inte fatta att jag har sån otrolig tur med mina kollegor på båda mina arbetsplatser. Sammanhållning och gemenskap ger skratt och leenden varenda dag; alla hjälps åt, omtankar och hjälpsamhet och ett ärligt klimat med högt i tak. Fortfarande känner jag mig väldigt valpig på Lolles och jag behöver verkligen support i många säljlägen, men jag känner mig välkommen in i gänget och det betyder mycket! På gamla jobbet på Netonnet är jag en av de där gamla rävarna som har tryggheten i kunskapen kring vad jag gör och kan. Men… att ha varit borta från plåtlådan sen i januari gör mig såklart lite rostig på rutiner, och nya produkter har ju tillkommit sen sist, men jag känner mig stadig och säker på att kunna leverera som vanligt. Det jag förlorat på frånvaron tar jag igen på erfarenheten 🙂

Försöker applicera detsamma bland herrkläderna och då är det erfarenhet med kunder och många års inköpsresor (aka visst sortiment) som kan tillgodoräknas. Men oj så svårt det är att vara ”ny på jobbet”…


I gamla lokalen reas det för fullt. Många fynd har kunnat göras och lagret frigörs inför att vi lämnar gamla lokalen helt i slutet av maj. Win win! Å roligt att se så många gröna Lolles-påsar på stan.

Flyttrea på Gamla Lolles 🙂

Sista dag för fynd är lördag! Sen stänger vi igen lokalen Lolles har legat i sen 50-talet för gott ❤️

V å r s t i l l a
R o s a

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *