K ö r k o n s e r t

R i n n a n d e Ö g o n
S h o p p i n g !

Igår uppträdde EmmaLis skolkör tillsammans med vuxna i en ”riktig” kör i en föreställning på Varbergs Teater. Så otroligt vackert och barnen tillförde fint i de nummer de deltog i! Föreställningen har vandrat runt ett slag i Sverige och jag hittade ett klipp från 2016. Kika gärna, det är poesi och körsång i symbios!

På vägen hem var kvällen stilla och sådär perfekt maj:ig att jag fick nypa mig i armen. EmmaLi och jag gick hand i hand och hon lät utan knussel mig stanna och ta kort vid ett par tillfällen. Bl a på en syren på sista versen.

Tidigare på eftermiddagen hade Milla och jag varit på sommarfest med hennes klass i Spööökitetsparken och lekt (barnen) och fikat och snackat (vi vuxna) och det var underbart i solen! Vi höll på att bli sena till teatern när ett tåg kom i vår väg…

…men vi hann lyckligtvis i god tid ändå. Stan är liten och det är en fördel när det gäller att transportera sig till fots!

Imorgon har jag tänkt vara ledig. Eftersom jag går hem från jobbet strax passar det väl bra 🙂 – å ja, sista tio minuterna har jag varit ledig här också men dessförinnan varit rejält busy. Skönt när det går framåt och en ser hur to do:sarna kan börja bockas av!

R i n n a n d e Ö g o n
S h o p p i n g !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *