L y s a n d e / S t r ö m a v b r o t t

N y k l i p p e t : )
V å r s å d d

Andra dagen på vanliga jobbet och nu känns det nästan som vanligt igen. Långpassen (10-20:30, plus 40 min pendling åt vardera håll) kändes efter galenmånaden april plötsligt som vilken dag som helst. Det är märkligt hur lätt en anpassar sig ändå? Fast det ska erkännas att jag är trött i fötter och bakben av att stå på ett betonggolv hela dagen.

På vägen till jobbet imorse fångade jag favvobusskuren i vårskrud. Snart är åkrarna runt omkring grönskande och rapsen blir ett vackert komplement till det grön och blå, men det är ännu lite efter vanliga schemat tycker jag och busskuren är tillsammans med två blommande körsbärsträd en kort bit därifrån det mest fängslande färgglada på vägen till och från Ullared.

Busskuren matchar himlen!

Bilden överst, under rubriken, visar ett ödets ironi och makens lustighet. Ironin bestod i att hela kommunen var utan ström efter en brand i ett ställverk så att jag just ikväll köpt med dom här hem från jobbet kändes ju fett onödigt. Klockan kvart över tio var det fortfarande ellöst på Morkullan och där satt vi i soffan och umgicks… med våra mobiler! Maken tittade iaf på kablarna jag gav honom (den ena är till hans nattladdning vid sängen eftersom den han har idag är direkt farlig pga trasig) och frågade sen sarkastiskt om det inte var ett onödigt köp: ”Behöver en inte ström för å använda dom här? Höhö!”. Och sen sa han att dom ändå inte går att ha vid sängen för att dom lyser. Jag fattade ingenting. Förrän han förtydligade… 😂😂 ser/hajjar du hur han tänkte?

Och DÄR kom elen tillbaka! Frysen håller minus sex så det var på tiden! Och katten var bedrövligt missnöjd med att hennes lucka inte fungerade 🙃 Nu, back to normal hoppas jag!
Go’natt!

N y k l i p p e t : )
V å r s å d d
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *