M å l s n ö r e t

T u n n e l l j u s !
P r e m i ä r ! !

Morgonen startade lite kaosigt med borttappade fotbollskläder inför matchen idag men när underställ och överdragsbrallor äntligen dök upp skuttade vi ner till butiken. Muskel- och piff-patrullen dök upp på utsatt tid och sen drog vi igång upploppet: allt från butik till lagerutrymme till kassamiljö skulle ordningsställas! TACK för hjälpen!! Imorgon smälller det!

Vi larmade, låste och åkte hem vid nio ikväll. En del återstår att pyssla med imorn men vi har flera timma på oss. Mattläggaren kommer kl sju ovh vi öppnar/klipper inte slipsen (det röda bandet blev två knutna slipsar, vad bättre passar stans äldsta herrekipering?) inte förrän tolv 😜 jag hade tänkt lämna jobbet på jobbet, men… äh du vet!

lämnat jobbet på jobbet – typ

nersläckt sista natten innan kunder välkomnas!
källarplanet är personligt 🙂

Såhär ser annonsen ut i lokalblaskan imorn. Preview här – för att jag kan 🎊

pimpad premiärannons!

Go’natt Måcken, vi ses imörrn!

T u n n e l l j u s !
P r e m i ä r ! !
4 comments Lägg till din
  1. Heja!

    Ser fram emot slipsklippandet!

    (Och jag vet ju redan att det är jättefint)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *