R a p s f i n !

L y x b r ä n s l e ?
R i n n a n d e Ö g o n

Japp jag tjötar om’et… det är änna jäklans vackra kulörer i naturen nu asså!

På vägen hem från jobbet ikväll parkerade jag bilen intill ett av fälten i Träslöv. Gissar det kan vara sista chansen att fånga det här ögonblicket eftersom jag kommer jobba på Lolles fram till nästa fredag och då finns inte denna vyn i min pendlingsväg! Däremot får jag lite omväxling i utsikt när vi på onsdag i nästa vecka åker på inköpsresa till Stockholm över dan. En lång arbetsdag blir det ju då, men största delen blir ju sittande på ändan i ett X2000. Kanske kan beta av några av alla våra todo:s i det där SJ-tåget samtidigt som vi kan njuta av utsikten utanför rutan?

L y x b r ä n s l e ?
R i n n a n d e Ö g o n
3 comments Lägg till din
  1. Ooo vad jag gillar den rosa skylten i din… vaddetnuheter överst! Jag är så grymt stolt över att båda mina barn har denna inställning till rättvisa❣️

    Fina rapsbilder också!😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *