R i n n a n d e Ö g o n

R a p s f i n !
K ö r k o n s e r t

Allergi är jag lyckosamt förskonad från i dessa tider. Men om en smörjer solkräm lite slarvigt och får i ögonen så svider, kliar och rinner det rätt illa ändå.

Åt frukost på altanen utan att se nåt (ögonen ruggigt irriterade, liksom jag) och laddar nu inför en dag fullspäckad av aktiviteter (för barnen): hemmamatch F07, vårfest med Millas klass och sen körföreställning på teatern med EmmaLi. Gött att jag var hemma från jobbet klockan nio igår så att jag verkligen maxar helgen 😜

Ostmacka i morgonsol!


Det lutar åt franska rivieran för Mallias å mej några nätter i juni förresten. Min resebyråbokare fick fria händer och hittade ett fint alternativ som inte gräver hål i plånkan fullständigt. Tar gärna tips å råd om dos and don’ts om du varit i Nice!

R a p s f i n !
K ö r k o n s e r t
4 comments Lägg till din
 1. Picassomuseumer i Antibes, har jag inte varit på, det brukar vara stängt när jag vill dit.

  1. Bra tips, men jag har sett rätt mycket Picasso och är inget superfan. Har nog inte tänkt ta oss från Nice – om det nu är där vi hamnar!

   1. JAg har bara så hysteriskt roligt åt detta múseum som jag har gjort ett flertal försök at besöka. Och varje gång har det varit stängt.

    Just Nice kan jag dåligt. Trevlig mindre storstad vid medelhavet typ. Jag har väl promenerat på strandpromenaden ungefär. Dock är den delen av medelhavet en favorit.

    1. Hade ju varit väldigt festligt om vi lyckats på första försöket då 😀

     Ska bli skönt att bara få ledigt och vara tillsammans. Promenader längst havet låter alldeles lagom som aktivitet tänker jag (som ändå inte kommer kunna låta bli att packa löparkläderna ;)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *