S h o p p i n g !

K ö r k o n s e r t
S h o p p i n g - i n k ö p

En ledig dag bestämde jag mig för – det håller inte att jobba sju dagar i veckan – och det gick ganska bra! Jag åkte till Göteborg; passerade vår resesäljare på Big Travel i Mölndal på vägen (hejhej Nice see you soon!)

Torget i Mölndal: en byggarbetsplats

Ska bli spännande att se det färdiga resultatet! – planerat klart i höst sas det.

…och swishade sen vidare till det stora vitsvarta varuhuset i city. Några timmar senare var jag i bilen hem igen.

på Korsvägen stod det stilla!

Vid Nya Ullevi stod det också still 🙂

Jag älskar att handla lokalt och köper nästan allt jag äger i Varberg (eller på NoN 🙂 men allt finns tyvärr inte här och när makens julklapp/födelsedagspresent skulle fås tag på så var det tvunget att lämna stan. Göteborg ligger bra till då. Alternativet hade varit London (mullbärets hemland), men nån resa dit är inte planerad!

Var hemma ungefär samtidigt som kidsen från skolan och sen gick det inte så bra att vara ledig. Drog ner en vända till jobbet och pju… elva på kvällen var jag hemma så nästan en hel arbetsdag fick jag ihop. Det ”lilla” projekt jag gav mig på visade sig vara större och rörigare än förväntat men så jäkla gött nu efteråt när det är klart 💪🏻 Artikellistan krymper och fler å fler produkter ligger nu i nya systemet.

Imorgon inköp i Stockholm. En typiskt kelig dag där vi spenderar nio timmar på tåg för två timmars möte på Kungsholmen. Har vi tur, dvs tåget är i tid, så hinner vi raskt promenera från Centralen till Gent’s Wear. Men är tåget bara en gnutta sent måste vi åka taxi och då kommer tassarna knappt användas alls på heeela dan 🤨 Får la skutta på stället för att inte få kryp i kroppen av allt stillasittande!

K ö r k o n s e r t
S h o p p i n g - i n k ö p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *