S k y l t a t

S h o p p i n g - i n k ö p
I n t r e s s e k o n f l i k t : )

Äntligen är Lolles-outfiten komplett när nya led-skylten idag monterades på fasaden mot Torggatan! Den har tillverkats för att så nära som möjligt efterlikna originalet från femtiotalet (idag placerat mot Drottninggatan) och skyltmakaren har gjort ett otroligt fint jobb tycker vi.

Igår kväll fotade jag fasaderna för att få se förr-och-nu:

Bara en skylt

Och nu två skyltar! (fotograf: Mallias)

Skyltmagikern Hans och überelektrikern Pontus = en perfekt duo!

Bygglovsplacerad fasadskyltning! (foto: Mallias)

Jag har inte sett nya skylten på plats eftersom jag arbetat på mitt andra jobb idag, men jag hjälpte till att bära ner den på lagret igår eftermiddag när den levererades till butiken och den såg verkligt snygg ut. Så himla roligt att ha hjälp av en hantverkare med både kunskap och vilja att helt tillmötesgå kundens önskemål! Att det inte blev en my neonskylt är av rent ekonomisk anledning. Nollorna hade blivit fler än fyra och inte helt säkert ledda av etta längst till vänster om jag förstod det rätt…! Den här nya skylten är miljövänlig i sin belysningsteknik och i dagsljus så lik den vackra gamla neonskylten att få kanske ens ser skillnad? 😁

S h o p p i n g - i n k ö p
I n t r e s s e k o n f l i k t : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *