S o f i a d a g e n

Ä p p e l b l o m
L y x b r ä n s l e ?

Mäh! Inte ett endaste grattis denna en av årets viktigaste namnsdagar! Fast hur många vet egentligen vad jag heter i mellannamn? Förutom Margaretha då som jag brukar hojta ut och som är ett släktnamn i fjärde generationen med EmmaLi <3 Grönt och skönt i trädgården just nu. Jag ploppar glatt in fler äppelblom i nosarna:

Precis som inomhuset har trädgården ungefär typ totalt fått förfalla och jag undrar om vi nånsin kommer få fason på vårt gamla hem. Vi har ju liksom ingen plan eller ens önskan om hur vi vill ha det. Just nu är det bara en yvig övervuxen grön fläck på kartan, men jag tänker att en trädgård kan ha ett värre öde än så? Men att grannen låter sin spireahäck (eller om det är forsythia, minns aldrig vilket som är vilket… häcken är vit iaf) växa sig hög har jag FULL förståelse för 😀 tur att visa delar sköter sig själv då :p

Ä p p e l b l o m
L y x b r ä n s l e ?
4 comments Lägg till din
  1. Du får börja publicera dina inlägg i tid så man hinner gratulera!

    (För övrigt ser din blogg bra ut på telefon och på appledator, men inte på PC

    1. Ehum! Det kan eventuellt hända att någon slocknade innan hon tryckt på publicera igår kväll 😜 brukar försöka få ihop det i realtid numera faktiskt!

      Ah tack för input. Får kolla snabbt på jobbet imorn hur nosarna uppför sig i Windows. Vad är det som visar sig knasigt för dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *